Kula'da Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili 2012 yılı içersinde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin...

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili 2012 yılı içersinde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanması ve faili meçhul olayların aydınlatılmasında başarı gösteren personeli ödüllendirdi.

Müdür İncili, Asayiş Büro Amirliğinde görevli Komiser Yardımcısı Hamdi Üğrü, polis memurları Onur Kuşcu, İsmail Türkmen, Abdurrahman Çelik, Murat Aksoy, Şükrü Eşme, Muhammed Özdemir ve Murat Sezer’e Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. İncili, başarılarının devamı da diledi.

İlçe Emniyet Müdürü İncili, başarılı olan personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek ve hizmette devamlılığın sağlanmasına yönelik olarak bu tür takdir ve ödüllendirmelerin devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: