Kula'da Dünya Semerkand Haftası Kutlanacak

Kula Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği ile Kula Semerkand Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Dünya...

Kula Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği ile Kula Semerkand Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Dünya Semerkand Haftası etkinlik takvimini açıkladı.

Semerkand Şirketler Grubu, yıllardır sürdürdüğü ilkeli yayıncılık anlayışı sayesinde tüm dünyada “insani ve kültürel değerlerimizin taşıyıcısı” olarak simgeleşmeyi başardı. Temsilcilikleri ve gönüllü destekçileri sayesinde yurt genelinde,Avrupa’da ve dünyanın pek çok ülkesinde faaliyetlerini sürdüren Semerkand, sosyal hayata katkı sağlayan projelere imza atmaya devam ediyor. Semerkand’ın faaliyetlerinin temelini oluşturan insani ve kültürel değerlerin tüm dünyada yaygınlaşması adına 22-29 Mayıs tarihleri “Semerkand Haftası” olarak kutlanmaya başlandı. Bir hafta boyunca “Sevgi, kardeşlik ve muhabbet” temalı birbirinden güzel sosyal ve kültürel faaliyetler yapılacak. Semerkand Haftası”nın her yıl, dünyanın pek çok ülkesinde, birbirinden farklı projelerle kutlanması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz