Kula'da Kardeş Okul-Kardeş Kurum

Manisa Valiliği tarafından eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan "Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Kula'nın Vali...

Manisa Valiliği tarafından eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan "Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Kula'nın Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu ile kardeş olan Sayış İnşaat, okula fotokopi makinesi hediye etti.

Fotokopi makinesinin teslim töreninde konuşan Sayış İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Sayış, "Sayış inşaat olarak özellikle eğitim ve öğretime önem veriyoruz ve bu konuda çeşitli çalışmalarda bulunuyorduk. Son olarak Manisa Valiliği tarafından başlatılan projeye bizde dahil olduk. Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu ile kardeş olduk. Bir süre önce okulda düzenlenen protokol töreni ile kardeşliğimizi de pekiştirdik. Bu doğrultuda okulumuzda fotokopi makinesine ihtiyaç olduğunu öğrendik. Hemen gerekli girişimleri yaparak, okulumuza son model bir fotokopi makinesi aldık." dedi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili acıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı ise proje kapsamında Sayış İnşaat ve Vali Muzaffer Ecemiş İlkögretim Okulu arasında kardeş kurum olarak protokol imzalamıştık. Bu çerçevede okulumuza katkıda bulunan Sayış İnşaat sahibi Selçuk Sayış'a milli eğitim camiası olarak, öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: