Kula'da Muhasebeciler Günü Kutlandı

Kula'da görev yapan muhasebeciler, 1 Mart Muhasebeciler Günü'nde bir araya geldiler.Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali...

Kula'da görev yapan muhasebeciler, 1 Mart Muhasebeciler Günü'nde bir araya geldiler.

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kula Temsilciliği tarafından düzenlenen yemeğe Kula vergi dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen, Vergi Dairesi personeli ve muhasebeciler katıldı.

Yemekte konuşan Vergi Dairesi Müdürü Kurtuluş, muhasebecilerin, mükellef ile Vergi Dairesi arasında köprü vaziyetini gördüğünü belirterek, ilçede vergi tahsilatının yüksek olmasında Muhasebecilerin büyük payı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kula Temsilcisi Metin Cin ise, “Kendi sermayesiyle, kendi yağıyla kavrulan esnafın, mükellefin eksikler varsa, tamamlanması için süre verilmeli. İşletmelere yeni işçi alımında yaş farkı gözetmeksizin bir kaç yıl muafiyet tanınmalı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: