Kula'da Vergi Haftası Kutlamaları Sürüyor

Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Mal Müdürü Bülent Oğraş ve beraberindeki heyet, Vergi haftası...

Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Mal Müdürü Bülent Oğraş ve beraberindeki heyet, Vergi haftası dolayısıyla Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen’i ziyaret etti.

Ziyarette, Vergi Dairesi heyetini Başkan Yiğen ağırladı. Ziyarette konuşan Ali Yiğen, haftanın vergi konusunda halkın bilinçlenmesi amacıyla düzenlendiğini söylerken, “Ülkemizde vergisini veren esnaflar da bu anlamda önemli yer tutmaktadır. Esnafımız bu konuda duyarlıdır. Biz de kooperatif olarak bu duyarlılığının oluşması için gayret gösteriyoruz. Verilen düzenli vergiler sayesinde ülkemiz ve ilçemiz gelişecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Kula Vergi Dairesi Müdürü Kurtuluş ise, Vergi Haftası dolayısıyla yapılan etkinliklerle ilgili Başkan Yiğen’e bilgiler verdi. Ziyarette esnafın sorunları konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz