Kula'da Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun Katılım

Manisa'nın Kula ilçesinde 18 Haziran’da başlayan ve 17 Ağustos’a kadar sürecek olan yaz Kur'an kurslarına...

Manisa'nın Kula ilçesinde 18 Haziran’da başlayan ve 17 Ağustos’a kadar sürecek olan yaz Kur'an kurslarına ilginin yoğun olduğu belirtildi.

Kurslarda Kur'an okuma, ibadet, siyer ve ahlak gibi derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenleniyor. Kula’nın tarihi camilerinden olan Kurşunlu Camisi’nde 80 çocuk kursa katılıyor. Çocuklar Kurşunlu Camii İmam Hatibi Ali Erdoğan ve Müezzin Ali Kutlu Ay eşliğinde hem dini bilgiler öğreniyorlar, hem de çeşitli etkinlikler yapıyorlar. 80 öğrencinin kurslara katıldığını belirten Kurşunlu Camii İmam Hatibi Erdoğan, “Kurslarımız 9 hafta boyunca sürecek. Kur'an, ibadet, itikat, ahlak, siyer konularında onları yardımcı oluyoruz. Dersler saat 10.00’da başlıyor ve 13.00’a kadar devam ediyor. Bunun yanında çeşitli etkinliklerimiz oluyor. Ders aralarında çocukları çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Amacımız onların en güzel şekilde yetişmesini sağlamak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz