Kula'daki Yüksek Okul Öğrencileri, Düzenli Olarak Sinema Filmi İzliyor

Celal Bayar Üniversitesi Kula meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından hazırlanan "Sinema...

Celal Bayar Üniversitesi Kula meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından hazırlanan "Sinema Günleri" projesi devam ediyor.

Kula Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Kök, proje kapsamında öğrencilere okulun toplantı salonunda bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Kök, "Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerle desteklenmesi önceliklerimiz arasındadır. Onlara genel kültür seviyelerini artırarak, kendilerini ifade edebilecekleri imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Bu çalışma ile her perşembe öğrencilerimize belirlediğimiz değişik konularda sinema filmleri izlettireceğiz. Bunun yanında şiir dinletisi, tiyatro ve sportif projelerle öğrencilerimizin sosyal yönlerini desteklemekteyiz. Öğrencilerimize kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir aile ortamı sunmak ana hedefimiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz