Kulak Koparttıran Pazarlık

Antalya’nın Alanya ilçesine Irak’tan tatil için gelen bir kişi, gece saatlerinde fuhuş için anlaştığı travesti...

Antalya’nın Alanya ilçesine Irak’tan tatil için gelen bir kişi, gece saatlerinde fuhuş için anlaştığı travesti ile kavga etti. Kavga sırasında sol kulağı ısırılarak kopartılan tatilci taksi ile gittiği hastanede tedavi altına alınırken, polis olay yerinde kopan kulağı aradı.

Edinilen bilgiye göre Irak’tan çalışan Fatih M.G., tatil için ailesiyle birlikte önceki gün Alanya'ya gelerek bir otele yerleşti. Gece saatlerinde otelden ayrılan Fatih M.G., bir süre alkol alıp eğlendikten sonra Keykubat Caddesi üzerinde bekleyen 'Gülçin' kod adlı travesti Hasan G. ile karşılaştı. Sohbet ederek sanayi içerisine giren ikili, pazarlık sırasında kavgaya tutuştu. Sinirlerine hakim olamayan travesti Hasan G., Fatih M.G.’nin kulağını ısırarak kopardı. Fatih M.G., ana caddeye çıkarak durdurduğu bir taksiyle hemen Alanya Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada polise durumu anlatan Fatih M.G.’nin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kopan sol kulağı arama çalışması başlattı.

Reklam
Reklam

Travesti Hasan G.’yi yakalama çalışmaları sürerken, yaralının sabah saatlerinde bulunan kulağı ise polis tarafından poşet içerisinde Alanya Devlet Hastanesi’ne getirildi. Aradan geçen zaman nedeniyle kulak yerine dikilemezken, travestinin saldırısı sonucu sol kulağı kopan Fatih M.G.’nin üzgün olduğu görüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: