Kulalı Hayırsever İşadamından Şehitler İçin Hayır

Kulalı işadamı gözlükçü Ahmet Kasap ve emekli öğretmen Osman Kasırga, şehit düşen askerler ve yakın...

Kulalı işadamı gözlükçü Ahmet Kasap ve emekli öğretmen Osman Kasırga, şehit düşen askerler ve yakın zamanda trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları doktor Selim Körezlioğlu anısına pide ve ayran dağıttırdı. Programa Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Kula Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Musa Özgül, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Kula İlçe Müftüsü Telat Özmet, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Kula İlçe Müftüsü Telat Özmet önderliğinde şehitler için dualar edildi.

İş adamı Ahmet Kasap da, "Uzun süredir şehitlerimiz için bu hayrı yaptırmayı planlıyordum ancak bugüne kısmet oldu. Bilindiği üzere bu tür hayırlarımız yöremizde geleneksel olarak ebediyete intikal etmiş geçmişlerimiz için sık sık dökülür. Bende bugün şehitlerimizi ve yakın zamanda trafik kazasında yakın aile dostumuz doktor Selim Körezlioğlu’nu yöremizin geleneksel hayrı ile yad etmek istedim. Sağ olsunlar halkımız da yoğun ilgi gösterdi. Bu anlamda belirtmek isterim ki vatan toprakları ve milletinin bekası için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: