Kulalı Minikler Göz Dolduruyor

Kula Belediyespor tarafından spor yaz okulları kapsamında futbol altyapı seçimleri yapıldı.Kula futbol sahasında 100’e yakın...

Kula Belediyespor tarafından spor yaz okulları kapsamında futbol altyapı seçimleri yapıldı.

Kula futbol sahasında 100’e yakın minik sporcu ile antrenmanlara başlayan belediye spor altyapısı performansları ile göz dolduruyor. Minik futbol sevdalıları antrenmanda gösterdikleri performansı yaptıkları hazırlık maçlarında da göstererek, izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Futbolcular verilen programları düzenli uygulaması üzerine kısa zamanda başarı elde etmeye başladı. 3 hafta antreman ve eğitim alan çocuklar Karşıyaka sporun minikleri ile yapılan maçta beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Belediyespor olarak futbol okulu ile Kula Belediyespor’un alt yapısını hazırlıyoruz. Küçük futbolcuları internet köşelerinden yeşil sahalara alarak yarının büyük futbolcu adayları arasına girmelerini bekliyoruz." dedi.

Takımın antranörü Mehmet Akçan ise “Minik öğrencelerimiz yerinde duramıyor, hepsi topun peşinden koşmak için can atıyor. Bunlar Kula’nın geleceği olacak. “dedi Akçan, “Çocuklarımızın aileleri ile bire bir görüşerek onların yeteneklerini, ders başarılarını, tertip düzenlerini eksik olduğu hususları aileleri ile paylaşıyorum. Çocukların değişimlerini ailelerinden aldığım teşekkürlerle öğrenerek mutlu oluyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: