Kula'nın Ekolojik Oyuncak Sergisi'ne Büyük İlgi

Kula Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR tarafından ortaklaşa hazırlanan Ekolojik Oyuncak Projesi kapsamında...

Kula Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR tarafından ortaklaşa hazırlanan Ekolojik Oyuncak Projesi kapsamında Manisa açılan sergide, engellilerin yaptığı oyuncaklardan oluşan sergi büyük ilgi gördü.

Gazetecilerin de büyük ilgi gösterdiği sergide, İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa muhabiri Aykut Yeniçağ ve Manisa Hayat Gazetesi muhabiri Barışhan Coşkun, engelliler tarafından yapılan bir oyuncağı yıkmak için yarıştı. Adeta bardak çekme yarışmasında olduğu gibi, üst üste konulan tahtaları yıkmadan çekmeye çalışan gazetecilerin gösterdikleri performans izleyiciler tarafından alkışlandı. Her iki gazeteci de oyuncağı yıkmadan tahtaları çekmeyi başardı.

Reklam
Reklam

Engelliler tarafından yapılan oyuncaklara hayran kaldıklarını belirten gazeteciler, oyunu kuralına uygun bir şekilde tamamlamış olmanın da mutluluğunu yaşadıları. Yarışmayı izleyen Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da, "Gazeteci arkadaşlarımı kutluyorum. Bu projenin tanıtılmasında onların da desteğine çok ihtiyacımız var" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: