“Kulisleri ve kirli hayalleri yıkacağız”

Keskinspor Kulübü’nden Türk Metal Gençlikspor-Keskinspor mücadelesi öncesi ve sonrası konuşulanlarla ilgili açıklama yapıldı.

Keskinspor Kulübü’nden Türk Metal Gençlikspor-Keskinspor mücadelesi öncesi ve sonrası konuşulanlarla ilgili açıklama yapıldı. Keskinspor’un mağlubiyeti üzerine oluşturulan kulislerin yıkıldığı yönünde yapılan açıklamada, kulübün tüm imkansızlıklara rağmen başarısının alkışlanması gerektiği kaydedildi.

İŞTE AÇIKLAMA

İşte o açıklama; “Basına ve kamuoyuna, Sporline 1. Amatör Küme 2012-2013 sezonunun başından beri bireysel desteklerle tecrübeli ve deneyimli bir kadro oluşturulmuş ve bu kadromuz ilk devreyi namağlup, averajla lider tamamlamıştır. Devre arasında önemli as oyuncular farklı kulüplere transfer olarak ayrılmışlardır. Maddi sıkıntılar içerisinde yine bireysel desteklerine başvurduğumuz kişilerin destekleriyle yeni bir kadro oluşturulmuş ve gidenlerin yeri daha tecrübeli futbolcularla doldurulmuştur. Kümenin ikinci devresinin ilk 3 maçında da ortaya koyulan mücadele, yeni kadronun da bu kümede şampiyon olacağını göstermiştir.

Reklam
Reklam

“KULİSLERLE DEĞİL, MÜCADELE İLE KAZANILIR”

Biz Keskinspor olarak hedeflerimizden sapmadan, kimsenin hakkına, hukukuna saldırmadan, saha içerisindeki mücadelemizle yolumuza devam ediyoruz. Ancak Keskinspor’un bu sessizliğini ve iyi niyetini suiistimal etmeye çalışan, spor kamuoyunda kulisler oluşturarak, Keskinspor’un başarısızlığı için çaba sarf eden kişiler, bizim hakkımıza ve hukukumuza saldırmaktan başka yol bulamamışlardır. Şehir dışına uzanan bu kulislerin, herhangi bir kurum ve sendikanın desteğini almayan Keskinspor’un başarısızlığı için çabalarının boşa çıkacağını ve futbolun önemli yerlerdeki önemli adamlarla değil de teknik heyetiyle ve futbolcularıyla başarıya uzanılan bir spor dalı olduğunu göstermek bizim için en büyük görevdir.

“KİMSENİN İÇ İŞLERİNE KARIŞMADIK”

Bu güne kadar saygıdan, hoşgörüden ve centilmenlik ruhundan gram ödün vermeyen Keskinspor, bu günden sonra da başarısızlığımız için oluşturulan kulislere asıl cevabı sahada vermeye, bunu da futbolun kimliğine yakışır bir şekilde ifa etmeye devam edecektir. Şehrimizin Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden MKE Kırıkkalespor üzerine yazılıp çizilen haberlerle kulübümüz Başkanı Cihat Mencet’i karalamaya çalışanlara da sahada cevap vermeye devam edeceğiz. MKE Kırıkkalespor taraftar grubu Kalenin Muhafızları’nı kulüp teknik heyet ve idarecilerinin üstüne göndermekle suçlanan Kulüp Başkanımız Mencet’in, bu gibi kirli oyunlar içerisinde olmadığını bir kez daha kamuoyuna açıklamak istiyoruz.

Reklam
Reklam

“FUTBOLU KİRLİ ELLERE EMANET ETMEYECEĞİZ”

Sonuç olarak Keskinspor’un sahadaki mücadelesiyle oluşturulan kulisleri ve kurulan kirli hayalleri yıktığını ve yıkmaya devam edeceğini tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Kulübümüzün hakkına ve hukukuna saldırmaya devam edenlere en güzel cevap alınan galibiyetlerdir. Biz Kırıkkale futbolunun en iyi yerlerde temsil edilmesi, şehrimizden başarılı futbolcuların yetişmesini ve ne olursa olsun futbolumuzun bir profesyonel temsilcisi olması gerektiği düşüncemizle hareket ederek, bu hayali gerçekleştirmek için çaba sarf eden, maddi ve manevi varlıklarını seferber eden hiçbir kulübün önüne engel koymadan ve karalama kampanyalarına girişmeden hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Başarı alkışlanmalı ve teşvik edilmelidir. Menfaat çıkar ilişkileri kişileri yüceltebilir ama kulüplere, kurumlara ve birlikteliğe zarar verir. Kırıkkale futbolunu menfaat ve çıkar ilişkisi içerisinde olanlara emanet etmeyeceğimizi bir kez daha dile getirerek, Kırıkkale futbolu ve futbolcusu için emek harcayanlara teşekkür eder saygı ve sevgiler sunarız”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: