Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Okulları Ziyaret Etti

DİYARBAKIR (İHA) – Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdusena Tel ve beraberindeki şube müdürleri bazı...

DİYARBAKIR (İHA) – Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdusena Tel ve beraberindeki şube müdürleri bazı okulları ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.

Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdusena Tel ve Şube Müdürü Şemsettin Pehlivaoğulları Ünal İlköğretim Okulu, Yayık İlköğretim Okulu, Başbuğ İlköğretim Okulu ve Kayahan İlköğretim Okullarını ziyaret etti. Yeni eğitim ve öğretim yılı kapsamında ilçedeki okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdusena Tel okulların sıkıntılarını ve öğrencilerin durumları hakkında okul idaresi yetkililerinden bilgi aldı. Bu tür gezilerin devam edeceğini belirten Tel, amaçlarının daha kaliteli bir eğitim vermek için sorun varsa, var olan sorunları çözmek olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz