Kulplular Hayırseverden Ambulans Bağışı Bekliyor

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan 1 kar ambulansı ve 1 normal ambulansın ihtiyaçlarına...

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan 1 kar ambulansı ve 1 normal ambulansın ihtiyaçlarına cevap vermediğini belirten ilçe halkı hayırseverlerden ambulans bağışı beklediklerini söyledi.

Kulp ilçe merkezinde hizmet veren 20 yataklı devlet hastanesinde bulunan 2 ambulansın her geçen gün artan ilçe nüfusuna cevap veremez hale geldiğini açıklayan vatandaşlar, ilçenin Diyarbakır'a 139 kilometre uzakta olmasından kaynaklı olarak ambulans desteğinin zaruri olduğunu ifade etti. 1 adet normal ambulansı olan Kulp ilçesinde yapılan sevklerin ardından ilçede ambulans kalmadığını kaydeden vatandaşlar, bu durumun beraberinde ciddi sorunlara da yol açıtığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kulp ilçesinde 3 uzman poliklinik ve 5 pratisyen hekimle hizmet veren ilçe hastanesinin 1 ambulansa daha ihtiyacı olduğunu ve bu sorunun acilen çözülmesini isteyen vatandaşlar Kulplu işadamı hemşerilerinden ilçe hastanesine 1 ambulans bağışı yapmalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: