Kültür A.ş Genel Müdürü Murat Nalçacı'nın Mutlu Günü

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat ve Sümeyye Nalçacı'nın oğlu Abdurrahman Efe erkekliğe ilk...

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat ve Sümeyye Nalçacı'nın oğlu Abdurrahman Efe erkekliğe ilk adımını attı.

Orduzu beldesinde gerçekleştirilen kına gecesinin ardından Altıntaç Düğün ve Mevlid Salonu'nda Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlide, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, eski bakanlardan Galip Demirel, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekillerinden Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, Malatya Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Daire müdürleri, İlçe, Belde Belediye başkanları, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, medya mensupları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Kına gecesinde Çayda Çıra eşliğinde davetliler ile selamlaşan Abdurrahman Efe, daha sonra halk müziği sanatçısı Aydın Aydın'ın mini konseri ile halay çekti. Kirveliğini Erenli Belediye Başkanı İrfan Varol ve eşi Lütfüye Varol'un yaptığı kına gecesi gece geç saatlere kadar devam etti. Tören sonrası Murat-Sümeyye Nalçacı çifti, davete icabet eden herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz