Kültür Bakanlığı’ndan Sarıgöl’e Kitap Ve Bilgisayar Desteği

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Sarıgöl Kaymakamlığı Halk Kütüphanesi’ne bin adet çocuk kitabı ile beş...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Sarıgöl Kaymakamlığı Halk Kütüphanesi’ne bin adet çocuk kitabı ile beş adet bilgisayar gönderildiği bildirildi.

Halk Kütüphanesi’ne ulaşan kitapların yaz döneminde öğrencilerin okumaları için raflara konulacağını belirten Halk Kütüphanesi Müdürü Hatice Bulanık, ’’Kültür Bakanlığımız tarafından gönderilen çocuk ve yetişkin kitapları, araştırma kitapların ile birlikte beş bilgisayar tasnifleri yapıldıktan sonra, kütüphanemizde yerlerini alacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.’’ dedi. Kütüphaneyi kullanan öğrenciler de kitapların gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz