Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'nda Okuma Bayramı Etkinliği…

B sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Göğüs Hastalıkları Hastanesi Çok Amaçlı...

B sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Göğüs Hastalıkları Hastanesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Programın açılış konuşması yapan sınıf öğretmeni Zülfü Çelikten, eğitim-öğretimin önemine değindi. Çelikten sonra günün önemine vurgu yapan Okul Müdür Yardımcısı Üzeyir Demir, bu tür etkinliklere önem verdiklerini organizasyonların gelecekte daha iyi olacağını belirtti.

Öğrencilerin etkinliklerinin yanında Erzurumlu ses sanatçısı Rıdvan Adede ve ekibi salondakilere müzik ziyafeti sundu.

Reklam
Reklam

Okuma bayramı şenliğinde salon velilerce hınca hınç dolarken, sahneye çıkan minik öğrencilerin performansı izleyenlerden tam not aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz