Kültür Merkezi Müdürlüğünden En Anlamlı Kampanya

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi, son derece anlamlı ve duyarlı bir kampanyaya daha imza attı. ...

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi, son derece anlamlı ve duyarlı bir kampanyaya daha imza attı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi eğitmenleri ve kursiyer öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi olarak, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için "Bir kitap, bir oyuncak ve bir mektup" paylaşım kampanyası başlattı.

Hastanede uzun süre yatması gereken çocukların bu süre zarfında sıkılmaması için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten minik öğrenciler kültür merkezi önünde hazırlanan kolilere ilk oyuncak ve mektupları koydular.

Reklam
Reklam

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin, “Bu fikir küçük öğrencilerimiz tarafından ortaya atıldı ve bizlerde hayata geçirdik. Yaşıtlarının acılarına duyarsız kalmayarak bu zor günlerinde onların yanında olduklarını gösteren çocuklarımıza ve onları duyarlı yetiştiren anne ve babalara teşekkür ediyorum. Başlatmış olduğumuz bu kampanyaya halkımızın gerek oyuncak gerekse kitap bağışlayarak ve bağışta bulunan bu çocukların birde mektup yazarak tedavi gören çocuklara moral olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kültür Merkezi Öğretmeni Nurdan Karakaş Genç ise “kampanyamızın amaçlarından bir tanesi de öğrencilerimizi toplumsal olaylara karşı duyarlı kılmaktır” dedi. Daha önce bu tür kampanya ya destek verdiklerini belirten Nurdan Karakaş Genç “1 Ağustos tarihinde sona erecek olan bu paylaşım hareketine tüm halkımızı ve çocuklarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: