Kültür Parkı'nın Bakım Ve Onarımı Başladı

Malazgirt Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, ilçede tahrip olan park ve bahçelerin bakım ve onarımına başladıklarını söyledi.

Malazgirt Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, ilçede tahrip olan park ve bahçelerin bakım ve onarımına başladıklarını söyledi.

Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etapta Saftekin Mahallesi'ndeki Kültür Parkı'nın bakım ve onarımına başladıklarını bildirdi.

Kültür Parkı'ndaki kamelyaların çatı malzemelerin tamamının yenilendiğini ifade eden Balcı, parktaki kamelyaların demir aksamlarıyla, kafeteryanın boya ve badanasını yaptıklarını belirterek, onarım ve tadilat çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Ayrıca ilçenin temizliğini ciddi anlamda önemsediklerini belirten Balcı, bu çerçevede temizlik ekiplerinin daha duyarlı davranacağını söyledi.

Malazgirt'te temizlik sorunu ortadan kaldıracaklarını kaydeden Balcı, şöyle konuştu:

"Belediyenin araç parkına sürekli yeni araçlar ekliyoruz. Yatırımlarımız imkanlar dahilinde devam ediyor. İlçemizin güzelleşmesi için çaba gösteriyoruz. Geçen ay açılışını yaptığımız Turna Parkı ilçemiz için büyük bir kazanım. Parkta iki şelaleli havuz, salıncak, fitness aletleri, büfe, idari bina ve kafeterya bulunuyor. Bu park Malazgirt'in çehresini değiştirecek. İlçemiz için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz."

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: