Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şems Trio’ söyleyişi ve dinletisiyle devam edecek

Sakarya Büyükşehir Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şems Trio’ isimli söyleşi ve dinleti programıyla devam edecek.Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şems Trio’ isimli söyleşi ve dinleti programıyla devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şems Trio’ isimli söyleşi ve dinleti programıyla devam edecek.
Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şems Trio’ isimli söyleşi ve dinleti programıyla devam edecek. 7 Ocak Pazartesi günü Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Envet Mete Aslan üstlenecek. Saat 19.00’da başlayacak programın diğer konukları ise Şeyhmus Fidan, Murat Süngü ve Selçuk Murat Kızılateş olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “7 Ocak Pazartesi günü ‘Şems Trio’ isimli söyleşi ve dinleti programımıza tüm sanatseverler davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz