Kültür Ve Sanat Merkezi, Müziğin Kalbinin Attığı Yer Haline Geldi

Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, kültürel ve sanatsal...

Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Birbiri ardına açılan kurs çalışmaları ile müzik alanında genç yeteneklerin keşfedildiği ve müzik aletleri kullanımının daha da yaygın hale gelmesi için eğitimlerin sürdürüldüğü tek üs merkezi olma yolundaki Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi’nde her yaştan çok sayıda müziksever, alanlarında uzman bir eğitim kadrosu tarafından eğitiliyor.

Reklam
Reklam

2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Halk oyunları, Halk Müziği Korosu ve Küçükler Türk Halk Müziği Korosu ile Türk Sanat Müziği Koro çalışmaları için kurs çalışmaları düzenlenirken, Bağlama, Gitar, Ney, Keman ve Ud kursları da yoğun şekilde devam ediyor.

6 kişilik bir eğitici tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ise hafta içi ve hafta sonları eğitimleri ile devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: