Kültür Ve Turizm Bakanı Günay, Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) üyeleriyle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) üyeleriyle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Kemer'deki bir otelde basına kapalı gerçekleştiren toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Günay, Kemer'in önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

Kemer'de 400'den fazla otel ve 100 binden fazla yatak kapasitesi bulunduğunu ifade eden Günay, "İlçede turizmin çeşitlendirilmesi gerekiyor. Eski bir turizm merkezi olan Kemer bu konuda yerinde sayıyor" dedi.

Reklam
Reklam

İlçede otellerin kış mevsiminde de açık kalması için çalışma yapılması gerektiğini vurgulayan Günay, "Spor altyapısını da geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda özel bir çalışma yapma kararı aldık. Kültürel etkinliklerin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız. İlçede kültür ve kongre merkezine ihtiyaç var" diye konuştu.

Kemer'de golf turizminin de hızlanması gerektiğini kaydeden Günay, ilçedeki tarihi Likya Yolu ile doğal güzellikleri ile bilinen Tahtalı Dağı'nı biraz daha ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: