Kültür Ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Önal:

İZMİR (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İrfan Önal, İzmir'in kültür ve turizm açısından bakanlıkları için çok

İZMİR (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İrfan Önal, İzmir'in kültür ve turizm açısından bakanlıkları için çok önemli olduğunu söyledi.

"Mesleki İnceleme ve Araştırma" konulu toplantı için İzmir'de bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu'na Kaya Termal Otel'de EXPO sunumu yapıldı.

Önal, başkanlık olarak yıllık çalışma toplantılarını yapmak için İzmir'i seçtiklerini, seçimlerinde kentin önünde EXPO gibi bir proje olmasının belirleyici olduğunu ifade etti.

Müfettişlerin EXPO'yu algılayabilmesi, Bakan Ertuğrul Günay'a bilgi aktarma açısından yerinde sunumları dinlemek ve yetkililerle görüşmeyi tercih ettiklerini kaydeden Önal, "İzmir, bakanlığımız için hem kültür hem turizm açısından çok önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Önal, teftiş kurulu olarak kentte 5 gün çalışma yapacaklarını ifade etti.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ergüder Can, kurul üyelerine EXPO süreciyle ilgili sunum yaptı.

Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: