Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Öğrencilere Tarihi Yerleri Tanıttı

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları, 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine Iğdır'ın tarihi ve...

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları, 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine Iğdır'ın tarihi ve turistik mekanlarını tanıtmak amacı ile gezi düzenledi.

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında Besti Aydeniz Kız Meslek Lisesi öğrencilerini Tuz Mağarası, Kervan Sarayı, Anıt Müze ve Koçbaşlı Mezar Taşları'na götürdü. Gezilen mekanlar hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildiğini ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görevli Müze Araştırmacısı İhsan Aslan, temel amaçlarının kentin tarihi ve turistlik yerlerini yerinde tanıtmak ve gençleri bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Tarihi mekanları gezdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, okul anılarının bu tür gezilerle zenginleştiğini anlattılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: