“Kültürel etkinlikler kötülükleri törpülüyor”

“9+1” karma resim sergisi Büyükçekmeceli sanatseverler tarafından beğeni ile karşılandı.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı bayram Ali Üner,kültürel ve sanatsal etkinliklerin insanların üzerinde olumlu etkiler bıraktığını, kötü alışkanlıklarını törpülediğini söyledi.

Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezinde, Gökhan Uğur eğitmenliğinde çalışma yapan ressamlar grubunun düzenlediği “9+1” karma resim sergisi Büyükçekmeceli sanatseverler tarafından beğeni ile karşılandı.

Sergi açılışını, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Büyükçekmece eski Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özkan, eğitmen Gökhan Uğur ve sanat severler birlikte gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan eğitmen Gökhan Uğur; “Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezine ikinci gelişim. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Çok güzel bir yoğunluk ve misafirperverlik var. Sanata bu derece değer veren bir Belediye görmek bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

Büyükçekmece halkının sanata ve sanatçıya değer verdiğini dile getiren Gökhan Uğur;”Böyle sanata ve sanatçıya değer veren vatandaşlardan olumlu tepkiler almak bizleri motive ediyor. Bundan sonraki senelerde de bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Sergide emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi şemsiyesi altında buluşan sanatsal çalışmaların yoğun şekilde gerçekleştiği AKM’de değerli sanatseverlerle olmaktan mutlu olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Sanat insanların kötü taraflarını törpülüyor. Sanata ilgi duyan bir insanın kötülüklerle iç içe olması mümkün değil. Yaptığınız çalışmalar doğrultusunda paylaştığınız eserler hem göze hem de ruha hitap ediyor. Bu yüzden sizin gibi sanatçıları burada görmek bizim için büyük sevinçtir.”

Reklam
Reklam

Açılıştan sonra sergiyi eğitmen Gökhan Uğur ve eski Başkan Yardımcısı Sedat Özkan’la dolaşan Üner, sergideki çalışmalarından dolayı Gökhan Uğur ve ekibine hediyelerini Büyükçekmece Belediye Başkan Yardım Nuraydın Sak ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özkan ile birlikte takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: