Kültürel Tesisi Mehmet Müezzinoğlu Açacak

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan, Telsizler Mahallesi Kültürel Tesis, Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı Sağlık...

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan, Telsizler Mahallesi Kültürel Tesis, Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bir hayali fikre, bir fikri vizyona dönüştüren projeleriyle İstanbul’un cazibe merkezi olan Kağıthane, dev yatırımlarla daha da büyüyor. İstanbul’un parlayan yıldızı olarak günden güne ışıltısını arttıran Kağıthane 158 milyon lira değerindeki 16 yatırımın temel atma ve açılışlarına devam ediyor.

Telsizler Mahallesi Kültürel Tesis, Otopark ve Kapalı Pazar Yeri Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açılışı yapılacak.

Reklam
Reklam

15 bin 404 metrekare alan üzerine yaklaşık 57 milyon lira maliyetle yapılan, içinde Aile Sağlık Merkezi'nin de olduğu tesiste ayrıca kapalı pazar yeri, 200 araçlık otopark, 400 kişilik çok amaçlı salon, muhtarlık, ilçe seçim kurulu, seminer ve sinema salonları yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: