Kültürevleri'nde kurslar başlıyor

Yüreğir Belediyesi Kültür Evlerinde öğrencilere yönelik olarak yaz kursları başlıyor.

Öğrencilerin yaz aylarını boş geçirmemesi, derslerine destek amacıyla ve kişisel gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla spor, müzik, seramik, resim, aşçılık, bilgisayar, İngilizce kursları açılıyor. Bunun yanı sıra çocuk kitap okuma grupları oluşturulacak ve okuma yarışmaları düzenlenecek. Yaz kurslarının yanı sıra meslek kursları da kesintisiz devam edecek.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli vatandaşların sosyal ve kültürel etkinlikler yapabilmesi amacıyla yeni Kültür Evleri yaptıklarını belirterek ‘Her biri 1700 metre kare kapalı alana sahip 4 adet Kültür Evinin hizmete açıldığını 2 adet Kültür Evinin ise en kısa sürede açılacağını belirterek ‘ Çok amaçlı olarak hizmete açtığımız Kültür Evlerimiz vatandaşlarımızın emrinde.

Reklam
Reklam

Burada her türlü sosyal ve kültürel çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Bunun yanı sıra öğrencilerimize yönelik olarak yaz kursları düzenliyoruz. Amacımız öğrencilerimizin okuldan eğitimden soğumasın ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirsinler. En önemlisi birçok kötü alışkanlıkların kazanıldığı sokaklardan uzak kalsınlar. Kültür Evlerinde vereceğimiz kurslar hem öğrencimizin kişisel gelişimine katkı sağlarken okulda derslerine de faydalı olacaktır. Bunun için bütün ailelerimiz kendilerine en yakın Kültür Evimize gelip başvursunlar ve ücretsiz verilen bu kurslarımızdan faydalansınlar. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayata en güzel şekilde hazırlanmalarıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz