"Kültürleri Ile Yaşayan Sakarya"-Fotoğraf Yarışmasının Başvuruları4 Ekim'de Sona Erecek

"Kültürleri ile Yaşayan Sakarya" adlı fotoğraf yarışmasının başvuruları 4 Ekim'de sona erecek.

"Kültürleri ile Yaşayan Sakarya" adlı fotoğraf yarışmasının başvuruları 4 Ekim'de sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yarışmanın Sakarya'nın sahip olduğu doğal zenginliklerin fotoğraflar aracılığıyla gelecek kuşaklara aktarılmasını amaçladığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geleneksel fotoğraf yarışmasında Sakarya'nın sahip olduğu en önemli özelliklerin başında gelen çok kültürlü yapıyı fotoğraf sanatı aracılığıyla ortaya çıkartarak, kültürel çeşitliliğe sanatın diliyle katkıda bulunma amacını güdüyoruz. Ramazan ayı sonrasında etkinlikler ve şenliklerde artış yaşandı. Bizler de yoğun istek üzerine başvuru süresini uzattık.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılan vatandaşlarımız, fotoğrafçı gözüyle şehrimizin sahip olduğu mevcut zenginliği ortaya koyarak, gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacak ve Sakarya'yı en iyi anlatan fotoğraflar yarışacak."

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: