Kulu Belediye Başkanı Yıldız, Türkiye'nin İsveç Büyükelçisi Korutürk Ile Bir Araya Geldi

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İsveç'te, Türkiye'nin İsveç Büyükelçisi Zergün Korutürk'le bir araya geldi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İsveç'te, Türkiye'nin İsveç Büyükelçisi Zergün Korutürk'le bir araya geldi.

Türkiye'nin İsveç Büyükelçisi Elçilik Konutu'nda Korutürk'le kahvaltıda bir araya gelen Yıldız, İsveç'teki Diyanet Vakfı'nda yapılacak olan, "Kulu Tarihi ve Göç" konulu panelle ilgili bilgi verdi.

Toplantıda, Kulu'nun İsveç'e göçünün 50. yılı kapsamında yapılabilecek faaliyetler ve bugün Diyanet Vakfı Salonu'nda yapılacak panel hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Stockholm Din ve Sosyal İşler Muşaviri Prof. Dr. Bülent Baloğlu, Stockholm Büyükelçiliği Birinci Müsteşarı Cengiz Kamil Fırat, Stockholm Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Salih Seçkin, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Mustafa Demirci, Mustafa Aydın ve Ertan Özensel katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Saim Erel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: