Kulu Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni

Kulu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan sünnet şöleni ile 23 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Kulu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan sünnet şöleni ile 23 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Toplu sünnet şölenine, AK Parti 28. Kulu Danışma Meclisi toplantısına katılmak için gelen AK Parti Konya milletvekilleri Mustafa Akış, Mustafa Kabakçı ve Ayşe Türkmenoğlu da katıldı.

Aileleri ile birlikte Olof Palme Parkı'na götürülen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Ardından Kulu Devlet Hastanesi görevlilerince sünnet işlemi gerçekleştirildi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve konuk milletvekilleri sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Reklam
Reklam

Başkan Yıldız, "Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarını atmalarında yardımcı olduk. Kulu Devlet Hastanesi'ne toplu sünnette katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir sorun yaşanmadan sünnetler gerçekleştirildi. İnşallah çocuklarımızın bu mutlulukları ömür boyu devam eder" şeklinde konuştu.

Muhabir: Saim Erel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: