Kulu'da 7. Geleneksel Kozanlı Gökgöl Festivali

Kulu'ya bağlı Kozanlı beldesinde Kulu Belediyesi ve Konya Kozanlılar Derneği tarafından, 7. Geleneksel Kozanlı Gökgöl Festivali yapıldı.

Kulu'ya bağlı Kozanlı beldesinde Kulu Belediyesi ve Konya Kozanlılar Derneği tarafından, 7. Geleneksel Kozanlı Gökgöl Festivali yapıldı. Derneğin Başkanı Bilal Demirel, festivalin amacının dayanışma ile birlik ve beraberliğin pekişmesi olduğunu belirtti. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ise geleneksel hale gelen şenliğin bundan sonra Kulu Belediyesinin de desteğiyle devam edeceğini ifade etti. Konuşmaların ardından festivale katılanlara yemek ikram edildi. Yıldız, festivale katılan protokol mensuplarına ve emeği geçenlere plaket verdi. Etkinliğe, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: