Kulu’da öğrenciler lösemili çocuklara destek için maske taktı

Konya’nın Kulu ilçesinde öğrenciler lösemili çocuklara destek amacıyla maske taktı.Kulu Kırkpınar, Yaraşlı ve Yazıçayır ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi.

Konya’nın Kulu ilçesinde öğrenciler lösemili çocuklara destek amacıyla maske taktı.
Kulu Kırkpınar, Yaraşlı ve Yazıçayır ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan 280 öğrenci, okul idaresi ve öğretmenleri tarafından dağıtılan maskeleri taktı. Lösemili çocuklara dikkat çekmek için gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler, lösemili çocukların biran önce sağlıklarına kavuşmasını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz