Kulu'da Şehit Ailesinden Yemek

12.02.2014 - Kulu ilçesinde bir şehit ailesi tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit aile ve yakınlarına yemek verildi.

12.02.2014 - Kulu ilçesinde bir şehit ailesi tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit aile ve yakınlarına yemek verildi. 2010 yılında Ardahan’ın Çıldır ilçesinde vatani görevini yaptığı sırada geçirmiş olduğu trafik kazasında şehit düşen Arif Mutlu’nun ailesi tarafından Kulu Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit aile ve yakınları ile ilçe protokolüne yemek verildi. Yemeğe, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amir ve müdürleri ile şehit ailesi ve yakınları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: