Kulu’da Şiddetli Rüzgar Etkili Oluyor

Konya’nın Kulu ilçesinde şiddetli rüzgar etkili olurken, bir kişi ahır damından deşerek hastanelik oldu.Dün akşam...

Konya’nın Kulu ilçesinde şiddetli rüzgar etkili olurken, bir kişi ahır damından deşerek hastanelik oldu.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle, ilçe merkezinde bazı trafik ışıkları yerlerinden söküldü, inşaatların yalıtım malzemeleri uçtu. Karapınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda ise damdan düşen bir kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Ali A. ahırın damında serili olan naylonların şiddetli rüzgarın etkisiyle uçması üzerine, dama çıktı. Uçan naylonları tekrar sermek için çabalayan Ali A. şiddetli rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek sert zemine düştü. Yakınları tarafından Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen Ali A. tedavi alındı.

Reklam
Reklam

Kulu Kaymakam Ayhan Işık, ilçe merkezinde saatteki hızı zaman zaman 50 ila 55 kilometreyi bulan rüzgarın, belde ve köyler ile açık alanlarda 70 ila 80 kilometre hızla estiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: