Kulu'da Tüketici Hakem Heyeti'ne Müracaat Eden Bir Kişi Kart Aidatlarını Aldı

Kulu'da yıllık kredi kartı aidatının geri ödenmesi için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran Mehmet Talayhan'ın müracaatı yerinde görülerek geriye dönük

Kulu'da yıllık kredi kartı aidatının geri ödenmesi için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran Mehmet Talayhan'ın müracaatı yerinde görülerek geriye dönük olarak kesilen tüm aidatların ödenmesine karar verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Talayhan, ilçemizde bulunan Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne 2 banka ile ilgili kendisinden kesilen kredi kartları aidatlarının geri ödemesi için başvuruda bulunduğunu ifade etti.

Hakem heyeti tarafından lehine karar verilerek geriye dönük olarak kesilen aidatların ödenmesine karar verildiği belirten Talayhan, alınan kararın her iki bankaya da tebligat yapıldıktan sonra bankalar tarafından kendisinden kesilen ücretlerin hesabına aktarıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Saim Erel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz