Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Dizar: Çok istedik ama olmadı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a mağlup olarak kupaya veda eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çeyrek finale kalamamanın...

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a mağlup olarak kupaya veda eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çeyrek finale kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar yaptığı açıklamada kupada tur atlamayı çok istediklerini ve bu mücadeleyi de Kayserispor deplasmanında ortaya koyduklarını ancak şanssız bir golle kupaya veda ettiklerini söyledi.

Kayserispor karşısında istekli ve özverili bir mücadele ortaya koyduklarına dikkat çeken Dizar, “Tek maçlar her zaman zordur. Bu maç da öyle oldu. Rakibimiz iyi oyunculara sahip ve kontratağa hızlı çıkan bir ekip bunun bilincinde olarak mücadele ettik. Oyuna hükmettik ancak son vuruşlarda istediğimizi gerçekleştiremeyince istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyetle kupaya veda ettik.” dedi.

Reklam
Reklam

Dizar artık bu maçı unutmaları gerektiğine de dikkat çekerek, “Ligin bitmesine 3 maç var. Play-off hedefimize ulaşmak için bu maçlara konsantre olmalıyız. Bu bağlamda da 26 Mart Pazartesi günü Beşiktaş ile yapacağımız maçın bizim için önemi büyük.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: