Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası

Malatya Erkek Kriket Takımı, Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü oldu.Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu...

Malatya Erkek Kriket Takımı, Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü oldu.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Malatya Erkek Kriket Takımı, şampiyonayı dördüncü sırada tamamladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya Erkek Kriket Takım Antrenörü Hüseyin Uğur, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası’ndan iyi bir dereceyle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Uğur, Malatya’da kriket sporunun gelişmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından kriket sporuna büyük önem veriliyor. Bu anlamda Malatya’da geçmiş dönemlerde kriket sporuyla ilgili eğitimler verilmişti. Biz bu eğitimlerin ardından kolları sıvayıp, Malatya’da kriket sporunun gelişmesi adına çalışmalar yaptık. Bu doğrultuda ilk kez düzenlenen Kulüpler Arası Kriket Türkiye Şampiyonası’nda dördüncülüğü elde etmek bizim adımıza çok anlamlı oldu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: