Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı başladı

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanını belirlemek için Ankara'da toplandı.Toplantıya kulüp başkanları ve kulüp temsilcileri katılıyor....

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanını belirlemek için Ankara'da toplandı.
Toplantıya kulüp başkanları ve kulüp temsilcileri katılıyor. Toplantı sonrası yeni başkanın belirlenmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapılması bekleniyor.
Bilindiği gibi futbolda 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
Başkan Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan ayrılmasının ardından 4 adayın ismi öne çıkmış ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Orduspor Kulübü Başkanı Avukat Doç. Dr. Nedim Türkmen'in isimleri gündeme gelmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz