Kulüpler Birliği Yeni Başkanını Seçiyor

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na (TFF) seçilmesiyle boşalan Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri...

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na (TFF) seçilmesiyle boşalan Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanlığı’na aday olanlar arasında Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur bulunuyor.

Kulüpler Birliği, Yıldırım Demirören’in TFF Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle boşalan başkanlık koltuğu için Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün temsilcisinin katılımıyla Ankara JW Marriott Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıda yeni başkanını seçecek.

Reklam
Reklam

Saat 14.00’da toplanacak olan Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu öncesinde kulüp temsilcileri otel lobisinde sohbet etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile Galataray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın ayak üstü sohbeti ise dikkatlerden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: