Kulüpler Kanunu Çalışması Start Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ), Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa Kulüpler Kanunu çalışmasını başlattı....

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ), Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa Kulüpler Kanunu çalışmasını başlattı. Çalışma, spor bakanına sunulmasının ardından yapılacak çalışmalar sonunda yasalaşacak.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor Tesisleri'nde yaptıkları TFF Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Federasyon ile Kulüpler Birliği Vakfı'nın ortaklaşa Kulüpler Kanunu çalışması başlattıklarını açıkladı. Demirören "Gündemimizdeki Kulüpler Kanunu çalışması başlamıştır. Bunu Kulüpler Birliği Vakfı ile ortak yapıyoruz. Kısa bir süre içerisinde Sayın Spor Bakanımıza yaptığımız çalışmayı birlikte sunacağız. Artık kulüplerimizin de bir kanun biçimin de yasal çerçeve içerisin de bağlanması gerekiyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Demirören, kendilerini Eskişehir’de ağırlayan Eskişehirspor başkanına ve camiasına teşekkür etti.
Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal da 12 Ekim’de İstanbul’da yapacakları toplantının ana maddesini de Kulüpler Kanunu olacağını belirtti.

Ünal, Türkiye Süper Lig Kulüpler Birliği Federasyonu olarak daha önce almış oldukları karar gereği Van’da 12 derslikli bir lise yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: