Kulüplerarası Boks Şampiyonası sona erdi

Türkiye Büyük Erkekler Kulüplerarası Boks Şampiyonası, Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan final mücadeleleri ile...

Türkiye Büyük Erkekler Kulüplerarası Boks Şampiyonası, Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan final mücadeleleri ile sona erdi. 10 siklette yapılan final maçları sonucunda Fenerbahçe Boks Kulübü, şampiyon oldu.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Asbaşkanı Mert Öztemel ve Genel Sekreteri Naci Numanoğlu’nun yerinde izlediği final müsabakaları sonucunda Fenerbahçe Boks Kulübü şampiyon olurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 2., Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Bayburt Kulübü ise 3. olarak turnuvayı tamamladı.
Dilek Sabancı Spor Salonu’nda 3 gün boyunca devam eden şampiyonayı değerlendiren Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, bütün kulüpleri göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik etti.
Fair-Play çerçevesinde bir turnuva olduğunun altını çizen Gözgeç, ‘’Final müsabakalarında sporcuların başa baş bir mücadele sergilediğini gördük. Fenerbahçe Boks Kulübünü, elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutluyorum. Diğer kulüpleri de tebrik ediyorum. Ringe çıkan boksörler, kendilerini ne kadar çok geliştirirlerse Türk Boksu o kadar çok ileriye gider. Asıl hedefimiz Nisan ayında ülkemizde yapılacak olan 2012 Londra Olimpiyatları Kalifikasyon maçları. O turnuvada mümkün olduğunca fazla sayıda vize almak istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz