3 büyüklerin anlamlı anneler günü mesajı

Dünyanın her yerinde kutlanan Anneler Günü'ne 3 büyükler de kayıtsız kalmadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Sonsuz sevgi ve saygı duyduğumuz annelerimiz, bu dünyadaki en büyük şansımız ve destekçilerimiz. Bu anlamlı günde bize hayat veren saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü'nü kutlar, tüm annelere en iyi dileklerimizi sunarız" denildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise ayrıca yayımladığı mesajda, "Eşsiz ve koşulsuz sabrı, sınırsız sevgi, şefkatiyle her daim yanımızda bize destek, kuvvet veren en değerli varlıklarımız annelerimiz... Dün, bugün ve yarın üzerimizden ışığınız hiç eksilmeyecek. Bu anlamlı günde bütün annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve sevgi ile kutlarım. Bir gün değil, her gün kutlanması gereken bu günde dileğim, varlığınızın hiçbir zaman eksik olmaması" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajında, annelik makamının kutsal ve yüce bir makam olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Annelerimize özel olarak kabul edilen sadece bugün değil, her gün onların bizler için yaptıkları fedakarlıkları hatırlamalı ve annelerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz. Değerli Beşiktaşlı anneler... Sizler çocuklarımıza dürüstlüğü, öz güveni, saygıyı ve mütevazılığı aşılayarak Beşiktaşlı duruşumuzu ayakta tutan en önemli makamdasınız. Sizlerin çabası ve sevgisi oldukça bizler geleceğe güvenle bakmaya devam edeceğiz. Ülkemizi ve Beşiktaşımızı ayakta tutan sizlersiniz. Çocuklarımızı büyük fedakarlıkla büyüten annelerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunar, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım."

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yayımlanan mesajda ise "Dünyanın en değerli varlıkları, koşulsuz sevginin karşılığı annelerimizin, Anneler Günü'nü tüm içtenliğimizle kutluyoruz" ifadesi kullanıldı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: