Kulüplerden Servet Yardımcı’Ya Tebrik Mesajı

 Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı için tebrik

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı için tebrik mesajı yayınladılar.
Kulüplerin internet sitelerinde yer alan mesajlar şöyle;
-BEŞİKTAŞ-
Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de 41'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi'nde, 34 oy ile 'UEFA Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.
Şenes Erzik'in ardından UEFA Yönetim Kurulu'nda yer alma hakkı kazanan ikinci isim olan Servet Yardımcı'yı tebrik eder, 4 yıl sürecek olan yeni görevinde başarılar dileriz.
-FENERBAHÇE-
Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de gerçekleştirilen Olağan UEFA Kongresi'nde, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.
UEFA Yönetim Kurulu'nda 4 yıl boyunca görev yapacak olan Servet Yardımcı’yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
-GALATASARAY-
UEFA'nın 41. olağan kongresi Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de gerçekleşirken Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, 34 oyla UEFA Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Servet Yardımcı böylece Şenes Erzik'ten sonra UEFA Yönetim Kurulu'nda yer almayı başaran ilk Türk oldu.
4 yıl süreyle UEFA Yönetim Kurulu'nda görev yapacak olan Servet Yardımcı'yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Reklam
Reklam

İSTANBUL / DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: