Kumartaşlı, "vali Balkanlıoğlu’na Gereğinden Fazla Yüklenildi"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek...

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu’na gereğinden fazla yüklenildiğini söyledi.

Kumartaşlı, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, ülkenin ana gündem maddesi olan terör konusunda yine üzücü olayların yaşandığını belirterek, ülkenin güneydoğusunda 12 şehit verildiğini aktardı. Her gün onlarca şehit haberi gelmesine rağmen mevcut siyasilerin yaptığı tek şeyin cenazelere katılmak olduğunu söyleyen Kumartaşlı, “Biz şehit aileleri ve gaziler olarak baştan beri söylediğimiz gibi eli kanlı terör örgütü ve siyasi yandaşlarına gerekenin yapılmasını istiyoruz. İdamın geri getirilmesini istiyoruz. Terör örgütünün siyasi uzantısı olan sivil toplum örgütlerine gerekli yaptırımlar yapılmalıdır. Terör örgütünün siyasi söylemini söyleyen milletin vergisiyle maaş alan siyasi uzantılara gerekli cezalar verilmeli ve dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır. Bunlar bizlerin düşüncesidir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamada 25 şehit verildiğini hatırlatan Kumartaşlı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun basında yer almasına üzüldüğünü ifade etti. Türkiye’nin birinci gündem maddesinin terör olduğunu dile getiren İsmail Kumartaşlı, “Vali Balkanlıoğlu’na bu süreç içinde gereğinden fazla yüklenilmiştir. Çünkü Valimizi biz tanıyoruz. Şehit cenazesi geldiği zaman, kendi işini bırakarak, babalık ve insani duygularla beraber ağladık. Bayramlarda dini günlerde ve milli günlerde beni arayarak şehit ailelerini ziyaret edelim, eksikleri var mı? diye sürekli soruyor. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu şehidine, gazisine sahip çıkan mülki idari amirdir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: