Kumartaşlı’dan Fuar Hastanesi’ne Teşekkür Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Özel...

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Özel Fuar Hastanesi Başhekim Ali Ertan Ercan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Özel Fuar Hastanesi Başhekimi Ali Ertan Ercan, bu ülkenin şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmasının bir borç olduğunu söyledi. Özel Fuar Hastanesi olarak 3 aydır şehit aileleri ile gazi ve gazi aileleri için uyguladıkları ücretsiz tedavi hakkında bilgiler veren Ercan, bu davranışın hem Türkiye hem de Afyonkarahisar’da örnek alınması gerektiğini belirterek, “Bu uygulamamız Afyonkarahisar için geçerli. Tüm şehit ailelerinin birinci derece yakınları, Kıbrıs gazileri dışındaki malül gazilerin anne, baba, eş ve çocukları bu uygulamamızdan faydalanabilirler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, şehit ve gazi yakınlarının kamu hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde öncelik hakkı ve katılım payı ödememe haklarının olduğunu ancak özel hastanelerde böyle bir zorunluluğun olmadığını aktardı. Bu uygulamanın aslında vicdani bir sorumluluk olduğunu ifade eden Kumartaşlı, “Ülke ve bayrak uğruna savaşırken hayatlarını kaybeden şehitlerimizin geride bıraktıklarına ve ülkesi için uzuvlarını veren gazilerimiz ve yakınları için yapılan bu uygulamadan biz çok gururlandık ve onurlandık. Bunun için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Fuar Hastanesi Başhekimi Ali Ertan Ercan’a teşekkür plaketi sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: