Kumartaşlı’dan Şubelere Başsağlığı Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Manisa,...

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Manisa, İstanbul, Ankara, Sakarya ve Samsun Şube Başkanlarına başsağlığı mesajı yayımladı.

Son iki günde Türkiye’nin verdiği şehitlerin gözyaşları içersinde toprağa verildiğini ifade eden Kumartaşlı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 5 asker ile iki ayrı yerde şehit düşen 2 askerin cenazesinin, düzenlenen törenle memleketlerine toprağa verildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Şehit düşen askerlerin ailelerine sabır dileyen Kumartaşlı, “Tüm ülkemizin ve Manisa, İstanbul, Ankara, Sakarya, Samsun Şube Başkanlarımızın başı sağ olsun. Afyonkarahisar Şube olarak tüm ailelerimizin ve şubelerimizin acılarını paylaşıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz