Kumburgaz’da Kaybolan 2 Kişiyi Bulmak İçin Aramalar Sürüyor

Kumburgaz’da bindikleri teknenin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişiden 2’sinin cesetlerine dün ulaşılırken, kayıp 2...

Kumburgaz’da bindikleri teknenin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişiden 2’sinin cesetlerine dün ulaşılırken, kayıp 2 kişiyi bulmak için çalışmalar sürüyor.

Dün Kumburgaz’da yapılan aramalar, akşam saatlerinde havanın kararmasıyla bugüne bırakılmıştı. Sabah saatlerinde ise aşırı yağış nedeniyle çalışmalar gecikmeli başladı. Büyükçekmece balıkçı barınağı karşısında sürdürülen arama çalışmalarına Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra İstanbul Valiliğine bağlı afet gönülleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri de katılıyor.

Reklam
Reklam

Şu ana kadar haber alınamayan 2 kişiden biri olan İsmail Kılıçkaya’nın ağabeyi Hasan Kılıçkaya, “Dün ilk haber verdikleri anda aramaya başlasalardı kardeşlerim ve arkadaşları belki kurtarılabilirdi ama arama kurtarmaya çok geç başladılar. Basın mensupları ayrıldıktan sonra çalışmaların yavaşladığını gördüm. Sabahtan beri hava muhalefetini neden gösterip çalışmalara ara verdiler” iddialarında bulundu.

Kılıçkaya’nın evli, 2 çocuk sahibi ve işsiz olduğu öğrenildi.

Öte yandan Hamdi Ali Ertuğrul’un yakınları da sahilde endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz