Kumluca Aile Sağlığı Merkezi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatının,...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatının, 30 Mayıs tarihinde TOKİ tarafından ihale edileceğini açıkladı.

Yılmaz Tunç, Kumluca Aile Sağlığı Merkezi ve eczane projesinin, Sağlık Bakanlığı'nca tamamlandığını, yapım ihalesinin TOKİ tarafından 30 Mayısta gerçekleştirileceğini söyledi.

Geçen yıl Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi inşaatını tamamladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Hasankadı Aile Sağlığı Merkezi inşaatına başladıklarını, ihalesi tamamlanan Arıt Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatına da yakında başlanacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının sürdüğünü hatırlatan Tunç, bu yıl sonunda inşaatın tamamlanacağını söyledi. 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi'nin proje ve yer tahsisi çalışmalarının devam ettiğini belirten Tunç, Ulus Devlet Hastanesi'nin ihale hazırlıklarının da devam ettiğini belirtti.

Bartın’da her alanda olduğu gibi sağlık yatırımlarında da önemli çalışmalara imza attıklarını anlatan Yılmaz Tunç, halkın kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için gerekeni yaptıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: