Kumluca Belediye Başkanından Okul Inşaatlarında Inceleme

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yapımları devam eden Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Sarıcasu İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yapımları devam eden Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Sarıcasu İlkokulu’nda incelemelerde bulundu. Çetinkaya, incelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, her iki okulda da belediyeleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelediğini belirtti. Eğitim öğretim binası, öğrenci pansiyonu ve 90 yataklı uygulama oteli inşaatının büyük bölümü tamamlanan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi çevresinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çevre düzenlemesi ve imar yollarının açılması çalışması yapıldığını aktaran Çetinkaya, Sarıcasu İlkokulunda da hafriyat çalışması yaptıklarını söyledi. Çetinkaya, her iki okulun da 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girmesinin planlandığının altını çizerek, "Her iki okulumuzdaki çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Belediye olarak her zaman eğitime destek veriyoruz. Bu çalışmalarımız da bunun en güzel göstergesidir. Amacımız okul inşaatlarımızın biran önce tamamlanması ve eğitimin hizmetine girmesidir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: