Kumluca Belediye Meclisi Toplandı

Kumluca Belediye Meclisi'nde 2 taşınmazın satışı oy çokluğuyla kabul edildi.

Kumluca Belediye Meclisi'nde 2 taşınmazın satışı oy çokluğuyla kabul edildi.

Kumluca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı belediyede 14 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, toplantıda, Mavikent Belediyesi'nin, Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadelede kullanılmak üzere helikopter pisti yapmak içim imar planı tadilatı talebi olduğunu İfade ederek, konunun imar komisyonu tarafından incelendiğini ve talebin uygun görüldüğünü bildirdi.

Reklam
Reklam

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur'un belediyenin yatırımları zamanında tamamlayabilmesi için finansmana ihtiyaç duyduğu ile ilgili dilekçesini okuyan Çetinkaya, belediye bütçesine katkıda bulunmak amacıyla belediyeye ait 2 parselin satılmasını talep etti ve meclis üyelerinin görüşlerini aldı.

8 meclis üyesinin kabul oyuyla, taşınmazların satışı yönünde karar çıktı.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: